Hodina pravdy - Patterson, James, 1947- (Klokan (Alpress), 2018)
Od poslední Alexovy návštěvy rodného města se hodně změnilo. Vražedné pohledy sousedů, házení klacků pod nohy obyvatelé jsou přesvědčeni, že Alexův bratranec zavraždil svého žáka, a dávají to celé rodině patřičně najevo. Alex shání důkazy, aby očistil nevinného, ale sám se dostává na tenký led.