Lovec myšlenek - McClure, Ken, 1942- (Klokan (Alpress), 2018)
Doktor Barrownam provádí výzkum ve věznicích s psychopatickými vrahy, aby dokázal, že lze „přepnout“ genetickou výbavu odsouzených a tím změnit jejich chování. Je přesvědčen, že se blíží největšímu objevu v dějinách neurologie. Když jeho práci podpoří utajený soukromý investor, rozhodne se doktor nové poznatky nezveřejnit, což se neobejde bez tragických následků.