Tma - Karika, Jozef, 1978- (Argo, 2018)
Hororový thriller ze zimních slovenských hor. Televizní scénárista se rozhodne krátce před Vánoci navštívit opuštěnou horskou chatu, aby si zde odpočinul od práce, ale především od svého ne zcela šťastného manželství. Horský srub se nachází mimo civilizaci, na severním okraji Malé Fatry. Klid a pohoda se však záhy promění v noční můru. Hlavní hrdina se ocitne uvězněn v podivné tmě a začne svádět krutý boj o přežití.