Tři kamarádi - Stark, Ulf, 1944- (SKOGSLIV, 2017)
Dvě malá štěňata se nudí doma na farmě. Přesto, že jim to nikdo nedovolil, se sama vydávají na cestu do lesa. Náhle zaslechnou štěkání. Třeba je to někdo, s kým si bude