Uchem jehly - Czendlik, Zbigniew, 1964- (Argo, 2018)
Na základě televizního pořadu Uchem jehly vznikly stejnojmenné knižní rozhovory kněze a autora v jedné osobě, který na své lanškrounské faře jemně filozoficky rozmlouvá s významnými osobnostmi kulturního, mediálního, sportovního či vědeckého života. Hosty Zbigniewa Czendlika jsou Stanislav Bernard, Lucie Bílá, Věra Čáslavská, Luděk Galuška, Doris Grozdanovičová, Radek Jaroš, Božena Jirků, Pavlína Kalousová, Helena Klímová, Josef Koutecký, Mikuláš Kroupa, Václav Malý, Angelika Pintířová, Jan Potměšil, Liběna Rochová, Tomáš Sedláček, Hana Scharffová, Robert Vano a Miroslav Verner.