Felix z nástupiště č. 1 - Moore, Kate (Ikar, 2018)
Když se zaměstnanci yorskhirského nádraží rozhodnou ctít tradici a pořídit si nádražní kočku, rozběhne se kolotoč veselých i dojemných příhod a nová posila týmu neunikne pozornosti médií ani divadelníků. Jak se Felix postupně sžívá s nezvyklým prostředím, prozkoumává nástupiště i tajemný labyrint tunelů, nachází si kamarády, učí se lovit myši a prodávat jízdenky, její sláva se šíří mezi cestujícími i za hranice nádraží. Laskavé povídání o jedné železniční stanici v zapadlém severoanglickém kraji dýchne na čtenáře starosvětskou atmosférou a ukazuje, že když se to vezme správně do tlapek, nemusí být nic ztraceno.