Strašidla z Mrazivého ostrova. - Hagerup, Hilde, 1976- (Albatros, 2015)
Představte si, že jednoho dne zjistíte, že vaše máma, která se o vás tak pěkně stará a vaří tak dobré kakao, je duch. Strašidlo. Hodné strašidlo, ale pořád strašidlo. A váš táta, o kterém jste si mysleli, že umřel, když jste byli ještě v peřince, rovnou král všech strašidel. Zlých strašidel. O babičce ani nemluvě.