Velká kniha Diddl a jeho přátelé - Goletz, Thomas (Depesche Vertrieb GmbH & Co., 2004)
Pojď s námi - Diddl tě provede Tvarohovou zemí! Seznámíš se při tom se všemi jeho kamarády a dozvíš se spoustu zajímavého o životě v této veselé zemičce. Představím ti i Diddlovy příbuzné a také jeho malířského tatínka Thomase Goletze