Zlatá sbírka pohádek. - Disney, Walt, 1901-1966 (Hachette Fascicoli, 2017)
Strašpytlík vypráví klasickou pohádku o kuřeti, které si splete padající žalud s kouskem oblohy a způsobí velký zmatek. Tentokrát se malý hrdina rozhodne napravit to, co způsobil - jakmile se mu však konečně začne dařit, přistane mu na hlavě opravdový kus oblohy