Zlatá sbírka pohádek. - Disney, Walt, 1901-1966 (Hachette Fascicoli, 2017)
V Londýně žije hezký a inteligentní dalmatin Pongo. Na vycházce se svým pánem se seznámí s krásnou dalmatinkou Perditou a zamiluje se do ní. Naštěstí se do majitelky psí krasavice zamiluje i jeho pán