Sexy farmář - Clayton, Alice (Mladá fronta, 2017)
Roxie Callahanová pracuje jako soukromá šéfkuchařka pro nejbohatší, nejzákeřnější a kaloriemi nejposedlejší hollywoodské paničky. Když jí jedna menší nehoda se šlehačkou zničí pracně vybudovanou kariéru, ještě ráda se vrátí domů na východní pobřeží, aby na chvíli převzala rodinné bistro. Poté co jí místní farmář Leo Maxwell přiveze pár krásných bio oříšků, začne Roxie přemýšlet, jestli to léto v domnělém zapadákově přece jen nebude stát za to. Jenže Leo se ne nadarmo angažuje v hnutí Slow Food a na všechno jde radši pěkně pomalu. Na všechno. Roxie je odhodlaná vrátit se zpět do L.A. Nebo ji snad vábení líně poletujících světlušek a lechtivé farmářské fantazie přinutí zůstat nadobro?