Vévodův talisman. - Benzoni, Juliette, 1920-2016 (Brána, 2015)
Poklad burgundského vévody Karla Smělého vtahuje Alda Morosiniho a jeho „gang“ do úžasných dobrodružství v Paříži, Franche-Comté i Švýcarsku.