Pohřbená pravda : případy Kim Stoneové - Marsons, Angela (Euromedia, 2018)
Šestý případ inspektorky Kim Stoneové, tentokrát se bude pokoušet vyřešit nelehký případ vraha, který zabíjí už roky. Když jsou náhodou na okraji policejního okrsku Black Country nalezeny kosterní pozůstatky oběti, která jistě nezemřela přirozenou smrtí, je k vyšetřování povolána inspektorka Kim Stoneová. Ta se tentokrát nebude moci opřít o svůj tým, a naopak bude muset spolupracovat s detektivem Travisem. Ten je naštěstí jejich spoluprací nadšen asi stejně jako Kim, ale potřeba vypátrat pachatele má přednost před jejich osobní animozitou. Na pozemku objevují vyšetřovatelé stále další těla a ukazuje se, že vrah už má na svědomí možná desítky obětí. Co se snažil ukrýt, stopy nebo něco ze své minulosti?