Nesmíš mě milovat : barvy lásky - Wurm, Monika, 1983- (Brána, 2016)
Poutavý příběh konžské otrokyně Ashanti a jejího majitele Arthura a příběh ze současnosti líčící vztah mezi saudským korunním princem a belgickou gemologičkou Sandy de Vos spojuje pouze tenká nit mezi přítomností a hříchy minulosti. Nechte se pohltit dějem knihy, který vás dojme nevinností skutečné lásky. Dokáží city odsouzené k zániku přežít nemilosrdné předsudky společnosti?