Strašidelné a upírské historky : děsivé čtení - Janovec, Ladislav (Sun, 2018)
Nadpřirozené historky, kde vystupují nemrtví, převtělování do zvířat, tajemný život upírů a mnohé další. Chcete znát víc a přečíst si záhadné a děsivé příběhy? Chcete se bát? Výprava za tajemnem a přízraky začíná!