Mafie pláče - Wevelsiepová, Renée (Naše vojsko, 2017)
Hrdinové pravdivého příběhu Mafie pláče se pohybují ve filmovém prostředí přepychových palermských paláců, kam ještě v jednadvacátém století zavítala pomsta z rukou mafiánů. Do mladé, rozpustilé scenáristky Alice, jejíž kořeny sahají hluboko do Čech, se zamiluje ženatý režisér a světově uznávaný filmový producent Flavio Rose, podezřívaný z mafiánských praktik. Užívají si mnoho nádherného sexu a něžná láska je spojuje stále víc. Jak se však k jeho nevěře postaví manželka Gréta? A nenalezne Flavio nakonec důvod Alice se zbavit? Kdo za vražednými útoky na Alici stojí?