Práskač : kriminální román - Fjell, Jan-Erik, 1982- (Knihy Omega (Dobrovský), 2018)
Detektivní román Práskač zahajuje sérii případů, jehož ústřední postavou je mladý superintendant Anton Brekke. Kniha získala norskou cenu knihkupců za rok 2010. Bývá srovnávána s díly Jo Nesboa.