Sklenice srdíček - Hillier, Jennifer, 1974- (Baronet, 2019)
Příběh trojice dávných přátel: dívky, která byla kdysi zavražděna, ženy, jež po letech skončila ve vězení, a muže, jenž se snaží odhalit pravdu. Když beze stopy zmizí šestnáctiletá Angela Wongová, jedna z nejoblíbenějších dívek ve škole, nikdo si nedokáže představit, že by s tím měla cokoli společného její nejlepší kamarádka Georgina Shawová. A určitě to nenapadne ani kamaráda obou dívek Kaisera Brodyho. O čtrnáct let později jsou Angeliny ostatky nalezeny nedaleko místa, kde Geo vyrůstala. Z Kaisera se mezitím stal detektiv, jenž konečně zjistí pravdu: Angela byla obětí Calvina Jamese, který poté zavraždil nejméně tři další ženy. Calvin je tou dobou odsouzen na doživotí, ale nedlouho po uvěznění se mu podaří uprchnout. Nedaleko místa původního zločinu jsou nalezena další mrtvá těla. Kaiser věří, že vrahem je opět Calvin, a obává se, že také Gein život může být v ohrožení.