Mlčenlivé ženy - Fisher, Kerry (Ikar, 2019)
Emocionální rodinný thriller s potenciálem udržet čtenáře vzhůru celou noc… Dvě ženy, Maggie a Lara, spolu zdánlivě nemají skoro nic společného. Svedla je dohromady rodinná pouta: obě jsou druhými manželkami dvou okouzlujících bratrů, Massima a Nica. Lařin život s Massimem se jeví jako idylický, ale pod povrchem skrývá tajemství, které by zničilo rodinu, její pověst i jejího syna. Maggie naopak s Nicovou špinavou minulostí žije od začátku a je s ní smířená – dokud neobjeví nový střípek pravdy, který vše postaví na hlavu. V síti lží si dvě odlišné ženy musí naučit důvěřovat – protože nikdo jiný tu není.