Otrávené pírko - FitzSimmons, Matthew (Euromedia, 2019)
Gibson Vaughn má za sebou úspěšný souboj s politickým matadorem Benjaminem Lombardem, život mu však do cesty klade další nástrahy. Když se dozví, že soudce, který mu dal jako mladíkovi šanci na životní reparát, přišel o všechny peníze v obřím finančním podvodu řízeném spekulantem Charlesem Merrickem, který za něj sedí ve vězení, uvědomí si, že musí soudci splatit dluh. Pak se Merrick v jednom rozhovoru prořekne, že si zřejmě nějaké peníze ulil stranou, a Gibson se vydává po jejich stopě. Není však sám. Někteří se s ním v pátrání spojí, jiní s ním soupeří, kdo se k penězům dostane dřív. Začíná závod s časem – až pustí Merricka z vězení ven, nezůstane po něm nic. A to ještě Gibson netuší, že se musí postavit záhadě jménem Otrávené pírko, která jej může zahubit... nebo ještě něco mnohem horšího.