Špatná dcera - Fielding, Joy, 1945- (Ikar, 2018)
Robin se po více než pěti letech, kdy spolu nepromluvili ani slovo, zničehonic zavolá její sestra Melanie, aby jí sdělila, že jejich otec, jeho druhá mladá žena a dvanáctiletá dcerka byli postřeleni při údajném ozbrojeném vloupání a jsou v nemocnici v kritickém stavu. Robin je nucena vrátit se do nenáviděného rodného maloměsta, a především k sestře, která ji nevítá s otevřenou náručí a své nepřátelství k ní dává nevybíravě najevo. Robin zjišťuje, že všichni z rodiny – bratr Alec, Melanie, její autistický syn, a dokonce i Tara, otcova druhá manželka – mají co skrývat. Rodinná tragédie i neujasněný vztah s jejím přítelem v hlavní hrdince znovu vyvolají panickou poruchu, které se načas zbavila. Postupem času zjišťuje, že si bude muset vybrat mezi lží, které by ráda uvěřila, a pravdou, jíž vůbec netoužila znát.