Pohledávka - Grisham, John, 1955- (Euromedia, 2019)
Mark, Todd, Gordy a Zola začali studovat práva, aby změnili svět a udělali z něj lepší místo k životu. Zadluží se a nastoupí na tříletou soukromou školu. V posledním semestru si však postupně uvědomí, že něco je špatně – málokdo z absolventů tohoto ústavu složí advokátské zkoušky, natož aby si našel práci v oboru. A člověk, jemuž škola patří, náhodou vlastní i banku specializující se na studentské půjčky. Stali se obětí podvodu a ne všichni se s tím dokážou vyrovnat. Tragická událost přiměje trojici z nich zosnovat plán, jak se z téhle pasti dostat. Aby ho mohli uskutečnit, budou muset ze školy odejít. A pustit se do souboje Davida s Goliášem.