Když jsi odešel - Marrs, John (XYZ, 2018)
Anglický psychologický thriller o ztraceném manželovi a otci rodiny, který se znovu objeví po pětadvaceti letech. Jednoho dne se Simon ztratí. Jeho žena Catherine marně doufá, že si šel pouze zaběhat. Jenže jeho běžecké boty zůstanou u dveří. Stejně tak i ostatní věci. Nic nechybí. Pouze Simon. Catherine zůstane sama. Na jejích bedrech leží náročná péče o tři děti a domácnost. Zatím Simon začíná nový život, cestuje, nikde dlouho nevydrží. A pak, po pětadvaceti letech, se objeví náhle před Catherine. Chce jí vyprávět o sobě a také chce vědět, co Catherine dělala. Pravda je však někdy hodně drsná.