Nejen jóga pro bolavá záda : 40 cvičení pro tělo i duši, díky nimž obnovíte svoji pohyblivost, budete se cítit lépe a nadobro se zbavíte bolesti - Santas, Dana (CPress, 2019)
Ať už trpíte bolestmi zad po úrazu, nebo se objevily v důsledku sedavého životního stylu či špatného držení těla, jistě víte, jak moc vás dokážou omezovat i při těch nejjednodušších činnostech. Nenechte se už dál trápit a dopřejte svým zádům zaslouženou péči. V této knize naleznete 40 jednoduchých ilustrovaných cviků z velké části postavených na józe, které vám pomohou zbavit se bolestí zad jednou provždy.