Za sny - Krajčo Babinská, Karin, 1974- (CPress, 2018)
Max je úspěšný mladý muž žijící v Holandsku, který má zdánlivě všechno. Svůj život tráví prací obklopen luxusem. Postrádá však cokoliv hlubšího, co by mu přineslo pocit naplnění, a tak ho prázdno vlastní existence dožene na samé dno. Jednoho večera potká Marlu, krajanku z Čech. Ženu překypující sice energií a radostí ze života, ale ukrývající osudové tajemství. Toto náhodné setkání jim zcela změní životy. Na motorce se vydávají na společnou cestu bez cíle, aby nalezli ten nejcennější poklad. Příběh emotivně vypráví o lásce a znovuzrození. O tom, že v kterýkoliv moment v životě se můžeme rozhodnout, jakým způsobem a s kým ho prožijeme. O naději, že jsme schopní dojít ke štěstí, jakkoli složité se to může zdát. O cestě za sny.