Zlomené duše - St. James, Simone (XYZ, 2018)
Píše se rok 1950 a v tajuplné internátní škole plné odložených děvčat se zrodí přátelství čtyř dívek. Dokud jedna z nich záhadně nezmizí. O více než šedesát let později se snaží novinářka Fiona napsat reportáž o rekonstrukci školy a odhalit tajemství okolo dávné vraždy své sestry. Poté co je na stejném místě ve staré studni nalezena mrtvola, začíná Fiona s pomocí přítele-policisty rozkrývat temný příběh z minulosti… a zároveň současnosti.