Lovci monster s.r.o. - Correia, Larry, 1977- (Fantom Print, 2018)
Seznamte se s Owenem Zastavou Pittem, nejnovějším rekrutem Lovců monster, s.r.o. Netvoři jsou totiž skuteční. Tvorové z mýtů, legend a béčkových filmů jsou někde tam venku a číhají ve stínech. Oficiálně jsou tajemstvím. Někteří jsou zlí, jiní prostě jen hladoví. Na opačné straně stojí lidé, kteří se živí jejich zabíjením. Je to docela fajn práce, až na jeden malý problém. Starodávná bytost známá jako Prokletý se vrátila, aby si vyrovnala sto let staré účty. Pokud Prokletý uspěje, nastane konec světa a LM s.r.o. je to jediné, co mu stojí v cestě. Zatímco hodiny odpočítávají vteřiny do konce světa, Owen se ocitá v obležení legií nemrtvých přisluhovačů, nepřátelských federálních agentů, tajemného ducha, který se mu usídlil v hlavě, a prokleté rodiny ženy, kterou miluje. Obchod jen kvete…