Babylon Berlín - Jysch, Arne, 1973- (BB art komiks, 2019)
Spolu s televizní adaptací německého detektivního románu přichází i převyprávění komiksové. Ke konci 20. let 20. století je mladý policista Gereon Rath převelen na přímluvu svého otce z Kolína do Berlína, kde však musí místo vyšetřování vražd působit v mravnostním oddělení. Zátahy na nejrůznější vykřičené domy a pornografická studia začíná berlínská kariéra Gereona, který se však díky své ctižádosti a kvůli náhodným okolnostem dostane opět k vraždám, které tentokrát mají co do činění s nejvyššími kruhy z "podnikatelské" i politické sféry.