Přede mnou se neschováš - Clark, Mary Higgins, 1929- (Klokan (Alpress), 2018)
Městem New Jersey otřásá ohavný zločin. Po párty je v bazénu nalezeno mrtvé tělo osmnáctileté Kerry. Za čin okamžitě zatknou jejího přítele, který se brání, že je nevinný. To by znamenalo, že vrah stále zůstává na svobodě. Kerryina sestra Aline touží znát pravdu, ta pro ni ovšem může být smrtelná.