Volavka - Patterson, James, 1947- (Klokan (Alpress), 2019)
Reportér Ben má své soukromé posedlosti, mezi něž patří i žena jménem Diana, po které bezmezně touží. Když je Diana po pádu z balkonu svého bytu nalezena mrtvá na chodníku, má se za to, že spáchala sebevraždu. Ben přesto začne pátrat po příčině úmrtí a brzy zjistí, že Diana vedla dvojí život. A jestli s vyšetřováním hned neskončí, může být Ben další obětí na řadě.