Květy nad peklem - Tuti, Ilaria, 1976- (Argo, 2019)
Psychologický kriminální thriller z prostředí italských Dolomit, kde poklidný život vesničanů naruší série brutálních vražd. Vrahovi na stopě je svérázná komisařka Teresa se svým týmem. V zapadlé vesničce, přežívající jen díky turistickému ruchu, začne docházet k brutálním vraždám. Pachatel přichází z hor, zasněžených Dolomit, a vraždí podle zvláštního klíče. Ten se snaží rozšifrovat šedesátiletá komisařka Teresa Battagliová a její tým, posílený o nováčka - mladičkého inspektora Massima. Teresa svádí boj s časem - je důležité nejen co nejdříve najít vraha a zabránit jeho dalším hrůzným činům, ale čas ohrožuje i samotnou Teresu, trpící vážnými zdravotními problémy.