Ani muk - Jackson, David (Euromedia, 2019)
Anglický psychologický thriller o tom, jak se touha po rodině a dětech může přeměnit v smrtící posedlost. Malcom a Harriet Bensonovi jsou usedlí, nenápadní padesátníci. Péče o rodinu je pro ně nade vše. Nikdo ani netuší, že mají desetiletou dceru Daisy, žijící v úkrytu domu. Malcom miluje svoji ženu a udělal by vše, jen aby byla šťastná. A Harriet miluje rodinný život, touží po velké rodině. A tak záhy k Daisy přibude další sestřička. Co Malcomovi a Harriet působí radost, to se stává noční můrou pro policii.