Cesta do neznáma - Cartland, Barbara, 1901-2000 (Baronetka, 2019)
Příběh mladé Angličanky, která po nuceném odjezdu do Paříže zažívá nejen dny plné žalu a bolesti ze ztráty domova, ale také první lásku. Přelom devatenáctého a dvacátého století, Anglie. Když mladé Marině Fullertonové zemře matka, myslí si, že už ji větší neštěstí nemůže potkat. Když se však její otec záhy po smrti ženy začne setkávat s jinou ženou, rozhodne se Marinu dostat z domu. Ta je poslána do Paříže, kde se cítí ještě osamělejší a utrápenější. Dny jí však začne zpestřovat Simon, mladý francouzský gentleman. Marina však stále nezapomíná ani na Petera, s nímž se setkala ještě v Anglii a který se k ní v těžkých chvílích choval tak citlivě a mile. Který z mužů si nakonec získá její srdce?