Já už budu hodná - Weiss, Clara, 1976- (Knihy Omega, 2019)
Německý psychologický thriller o dvou spolubydlících v podkrovním bytě, uvězněných v pavučině záhad a tajemství. Studentka Julie si pronajme v Mnichově pokoj u excentrické herečky Gréty. Pokoj se nachází v podkrovním bytě, hned pod půdou, která působí trochu strašidelně. S Grétou si Julie zprvu rozumí, postupně se však jejich vztah promění v soukromé peklo. V domě se začnou dít podivné věci. Na půdě a v autě před domem jsou nalezeny mrtvoly, zmizí Juliina přítelkyně, objevují se záhadné obrázky a na schodech potkává Julie zvláštní němou dívku. Julie se cítí čím dál více v ohrožení a podezřívá Grétu, že cosi skrývá.