Jak ti zmizet ze života - Center, Katherine, 1972- (Domino, 2019)
Příběh o mladé ženě, jejíž život změnila nehoda, a o jejím odhodlání a naději. Margaret je mladá a krásná a má skvělého přítele, který se ji chystá požádat o ruku. Okamžik, který měl její život posunout o další krůček k dokonalosti, se ale změnil v tragédii. S popáleninami v obličeji a poškozenou míchou je Margaretin osud náhle úplně jiný: s překvapivou rychlostí přijde o svou vysněnou práci a i její skvělý snoubenec se k ní otočí zády, nemluvě o tom, že už možná nikdy nebude moci chodit.