Milovat Jackie - Roberts, Nora, 1950- (HarperCollins Polska sp. z o.o., 2019)
Román úspěšné americké autorky vypráví příběh mladé nespoutané dívky, která je odhodlána získat muže svého srdce. Jackie je dívka z dobré rodiny, která se teprve hledá. Teď právě potřebuje klid, aby mohla napsat svoji první knihu. Ten nachází na Floridě v překrásné vile známého architekta, kterou si na tři měsíce pronajala. Majitel se nečekaně vrací z pracovního pobytu v zahraničí a k jeho velkému překvapení dům je obsazen. Jediné, co si přeje, je zbavit se nečekané nájemnice. Jackie poznává v pohledném Nathanovi muže svých snů a rozhodně se nehodlá jen tak vzdát. Podaří se jí v konzervativním a trochu staromódním mladém muži vzkřísit touhu a vášeň?