Okouzlená šamanka - Roberts, Nora, 1950- (HarperCollins Polska sp. z o.o., 2018)
Kniha je již třetím dílem fantaskní série Donovanovi, jejíž hlavní hrdinové jsou nejen pokrevně spřízněni, ale i obdařeni magií. Anastasia je dalším potomkem rodu Donovanů, v jehož žilách putuje magie. Bohužel tyto magické schopnosti mohou být jak darem, tak i prokletím. Anastasia je nadanou léčitelkou, ale jak může rozhodovat o osudech jiných? Tato zodpovědnost a zklamání v lásce ji dovedly k tomu, že se usadila v malém městečku poblíž své rodiny, kde pracuje jako bylinářka a užívá si utěšujícího klidu. Tento klid ale naruší příchod nového souseda Boonea, osamělého muže s rozkošnou malou dcerkou. Anastasia chce najednou od života mnohem více. Dokáže se ale Boone vyrovnat se skutečností, že magie existuje a že jeho vyvolená jí vládne?