Pád lorda Draysona - Anderson, Rachael Renee (Baronet, 2019)
Úvodní část série Tanglewood je vtipně napsaný romantický příběh o Colinu Cavendushovi, novém hraběti z Draysonu. Když se na prahu vdovského domu na panství Tanglewood objeví nový majitel lord Drayson s tím, že se Lucy Beresfordová i s nyní nepřítomnou matkou musejí do dvou týdnů vystěhovat, Lucy je zoufalá. A když se dozví, že lord Drayson leží nedaleko v bezvědomí po pádu z koně, moc se jí nechce mu pomoct. Jakmile však zjistí, že mladý muž po pádu ztratil paměť, vymyslí na něj pomstu a sdělí mu, že u nich pracuje jako sloužící. Ale horší je, jak se z této lži se ctí dostat, zvlášť když jsou oba mladí lidé k sobě nezvykle přitahováni... Nakladatelská anotace.