Příběh srdce - Taylor, Kathryn (MOBA, 2019)
Milostná romance od německé autorky začíná v odlehlém kraji Irska, kde hrdinka v nesnázích nalézá útočiště v domě zvláštního samotáře. Cara Connellyová se v létě vrací do hotelu rodičů v malém městečku v irském hrabství, aby pomohla s přípravami na svatbu svého bratra. Cestou ji však zastihne nečas a musí vyhledat přístřeší v domě osaměle žijícího muže. Mlčenlivý Liam vzbudí okamžitě její zájem. Co skrývá ten atraktivní, jizvami poznamenaný muž? Cara se snaží poznat Liama blíž mimo jiné i proto, že ji kontakt s ním odvádí od smutku nad ztrátou sestry, která zemřela před lety při požáru stodoly. Brzy už nedokážou Cara ani Liam své city zapřít, když vtom se Cara dozví, že právě Liam je podezřelý, že zavinil sestřinu smrt. Cařin svět je rázem vzhůru nohama. Nakladatelská anotace.