Kaštánek - Sveistrup, Søren, 1968- (Thrill, 2019)
Dvojice policejních vyšetřovatelů, Naia Thulinová a Mark Hess, pátrá po vrahovi žen, který u svých obětí zanechává panáčky z kaštanů. Na předměstí Kodaně je nalezeno tělo umučené ženy. Nad mrtvou visí panáček z kaštanů. Zajímavé je, že figurka má na sobě otisk prstu zmizelé dívky, dcery ministryně sociálních věcí. Záhy je nalezena další zavražděná oběť a opět spolu s ní se objeví kaštanová figurka se stopou zmizelé, za mrtvou prohlášené dívky. Policejní vyšetřovatelé Thulinová a Hess hledají spojitost mezi dcerou ministryně, vraždami a jejich pachatelem.