Panství Farleigh - Bowen, Rhys, 1941- (Román (Motto), 2019)
Do života lorda Westerhama a jeho pěti dcer zasáhne druhá světová válka, když se na jejich panství Farleigh zřítí parašutista. Rodinný přítel a agent MI5 Ben Cresswell má prověřit, zda byl muž německý špion. Díky tomu může strávit víc času v blízkosti jedné z dcer, Pamely, kterou tajně miluje. Jenže i Pamela má tajemství – pracuje na dešifrování německých zpráv. Společně odhalí spiknutí, které je blíž, než čekali. Dokážou zrádce zastavit dřív, než bude příliš pozdě?