Přiveď mě zpátky - Paris, B. A. (Motto, 2019)
Psychologický thriller o tajemstvích ve vztazích, o tom, jak málo známe ty, s kterými chceme spojit svůj život. Layla a Finn, mladý zamilovaný pár, se vrací z dovolené ve Francii. Během krátké zastávky u benzinové stanice se Layla beze stopy ztratí. Po dvanácti letech se Finn zasnoubí s její sestrou Ellen, ale v tom se začínají objevovat tajuplné stopy, náznaky a zprávy naznačující, že je Layla naživu a blízko.