Vnitřní hlas - Freeman, Brian, 1963- (Euromedia Group, 2019)
Bratr zavražděné mladé ženy zjišťuje, že vrah je odsouzen na doživotí jen na základě zmanipulovaného vyšetřování. Poté, co na nesrovnalost upozorní, potřebuje jednat rychle a vraha usvědčit. Dříve, než bude pozdě a dojde k dalším vraždám. Sestra vyšetřovatele Frosta Eastona byla zavražděna, stejně jako dalších šest mladých žen, sériovým vrahem Rudym Cutterem. Ten si za své činy odpykává doživotí. Frost ale nyní zjišťuje, že Cutter byl usvědčen jen na základě zmanipulovaného svědectví, neboť jeho kolegyně Jess, hlavní vyšetřovatelka případu, nedokázala najít proti Cutterovi žádné jiné usvědčující důkazy. Před Frostem je životní dilema. Nakonec se rozhodne, že na podvod při vyšetřování upozorní. Cutter je propuštěn pro nedostatek důkazů. Frosta, který se okamžitě pouští do vlastního vyšetřování, kontaktuje novinářka Eden, která se soustavně několik let Cutterovými vraždami zabývala. Společně se snaží najít takové důkazy, které by vraha dostaly za mříže nezpochybnitelně. Mají však málo času. Cutter se chystá pokračovat ve svém vražedném jednání dál...