Jiné zlo - Wilson, Andrew, 1967- (Euromedia, 2019)
Detektivní román britského autora, který nám již podruhé představuje královnu detektivního žánru Agathu Christie jako schopnou vyšetřovatelku. Slavná spisovatelka po dramatických událostech ve svém osobním životě cítí potřebu odpočinku a odjíždí s dcerou na ostrov Tenerife. Agent britské tajné služby ji požádá, aby mu na místě pomohla s vyšetřením záhadné smrti jeho přítele, která je označena za rituální vraždu inspirovanou místními mýty. Již na lodi jsou svědky sebevraždy mladé ženy a na pevnině následují další mrtví. Poté, co se podezřelou stává dokonce i sama spisovatelka, je jasné, že vrahem je nebezpečný a všehoschopný manipulátor.