Mlhy Serengeti - Attar, Leylah (MOBA, 2018)
Když v nákupním centru ve východní Africe vybuchne bomba, její důsledky svedou nečekaně dohromady dva naprosté cizince. Jacka Wardena, rozvedeného pěstitele kávy z Tanzanie, který při výbuchu ztratil svou jedinou dceru, a Rodel Emersonovou, žijící o tisíce kilometrů dál v Anglii, která během stejného tragického odpoledne přišla o sestru. Okolnosti před ně postaví obtížný úkol – zachránit napříč serengetskými pláněmi tři děti, které mají větší cenu mrtvé než živé. Zatímco se snaží poprat s nástrahami, které jim osud klade do cesty, pomalu si uvědomují, že před nimi stojí ještě těžší výzva...