Můj skotský hrdina : druhý díl série Neobyčejní hrdinové - Enoch, Suzanne (Baronet, 2019)
Historická milostná romance, která se odehrává uprostřed divoké skotské přírody. Ošlehaný skotský horal Graeme myslí jen na jedno - postavit se proti hrůzostrašnému Angličanovi Lattimerovi a za odměnu získat dost peněz, aby mohl bezstarostně žít. Když ale jeho nezdární mladší bratři unesou mladou ženu na cestě k Lattimerovi, musí Graeme zasáhnout. Nemůže dámu vrátit, aby se jeho příbuzní nedostali do nesnází. A když vám do klína spadne takhle krásná slečna, je těžké ji jen tak pustit... Nakladatelská anotace. Kráceno.