Nevěřte tomu - Donlea, Charlie (Ikar, 2019)
Mysteriózní thriller líčící zpětné vyšetřování deset let uzavřené vraždy. Příběh zachycuje několik týdnů ze života mladé dokumentaristky Sidney, jež natáčí dokument o své bývalé spolužačce Grace, sedící již deset let ve vězení za vraždu, kterou údajně nespáchala. Sidney se v dokumentu za pomoci odborníků snaží zachytit, co se tenkrát doopravdy stalo. Jak natáčení postupně pokračuje, objevuje se v případu čím dál více nesrovnalostí, které vedou ke Graceinu osvobození. Je ale opravdu nevinná?