Občas lžu : psychologický thriller - Feeney, Alice (Domino, 2019)
Anglický psychologický thriller o ženě, která leží v kómatu. U jejího nemocničního lůžka se scházejí různí lidé, aniž by tušili, že pacientka je slyší. Amber během vánočních svátků upadne po těžké autohavárii do kómatu. Je uvězněna ve vlastním těle, ale slyší a vnímá. V nemocničním pokoji ji navštěvuje manžel Paul, sestra Claire a ještě kdosi neznámý. Co se vlastně stalo a proč? Mrazivé pasáže ze současnosti se střídají s nedávnými událostmi, které předcházely oné nehodě, ale také s dvacet let starými deníkovými zápisky. Veškeré dějové linky se v závěru prolnou a odhalí pravdu.