Smrtící tajnosti : další případ Eriky Fosterové - Bryndza, Robert, 1979- (Cosmopolis, 2019)
Elitní policejní vyšetřovatelka Erika Fosterová právě uzavřela jednu ze svých nejnáročnějších kriminálních kauz, ovšem čeká na ni už nový případ brutální vraždy burleskní tanečnice. Vysoce profesionální Eričino nasazení v práci je vykoupeno osamělým osobním životem a vzpomínkami na zavražděného manžela. Erika hledá naplnění i zapomnění v práci a do vyšetřování obzvláště kruté vraždy atraktivní mladé ženy se pustí naplno. Oběť byla zavražděna před svým domem na Štědrý den a podobných útoků černě oblečeného pachatele s plynovou maskou bude mnohem víc.