Splněné sny - Deveraux, Jude, 1947- (Baronet, 2019)
Román, ve kterém ženy tří generací společně hledají odvahu žít podle svých představ. Olivie, Kathy a Elisa se setkávají v půvabném městečku Summer Hill, aby zde rekapitulovaly svůj dosavadní život a hlavně začaly znovu a lépe. Ač je dělí vždy jedna generace, mají mnoho společného. Obětovaly se svým mužům, ale ti žili své paralelní životy na úkor těch jejich. Je čas myslet na sebe a začít si plnit vlastní sny. Román volně navazuje na Místo splněných přání a Návrat do kouzelného domu.